+389-2-322-4388
Top

Контактирајте Не

Имате прашање?

Нашата компанија одржува 24 часовна поддршка и сервисирање на своите клиенти преку мобилен систем “Amadeus”.

Работно Време

Понеделник – Петок …….. 09ч. – 17ч.
Сабота ………………………… 10ч. – 14ч.

Адреса

Ул. Максим Горки бр.8
1000 Скопје, Р.Македонија

24ч. Поддршка

+ 389 (0)75 254 550

Електронска Пошта

info@elitetravel.com.mk
slagjana@elitetravel.com.mk