+389-2-322-4388
Top
 

Визи

ТАЈЛАНД

  • ОРИГИНАЛЕН ПАСОШ СО ВАЖНОСТ МИНИМУМ 6 МЕСЕЦИ
  • 2 ФОТОГРАФИИ ВО БОЈА НА БЕЛА ПОЗАДИНА ОД ПОНОВ ДАТУМ
  • ФОТОКОПИЈА ОД ПАСОШ
  • ПОПОЛНЕТА АПЛИКАЦИЈА ( ВО АГЕНЦИЈАТА)
  • РЕЗЕРВАЦИЈА НА ПОВРАТЕН АВИО БИЛЕТ
  • ХОТЕЛСКО СМЕТУВАЊЕ

СО АРАНЖМАН – 70 ЕУР (4,340 МКД)

САМО ВИЗА- 90 ЕУР ( 5,580 МКД)

O.A.E. / ДУБАИ

  • СКЕНИРАНА КОПИЈА ОД ПАСОШ ВО БОЈА/ ВАЖНОСТ МИНИМУМ 6 МЕСЕЦИ
  • СКЕНИРАНА ФОТОГРАФИЈА ВО БОЈА ОД ПОНОВ ДАТУМ/ НА БЕЛА ПОЗАДИНА
  • ИМЕ И ПРЕЗИМЕ НА ДВАТА РОДИТЕЛИ
  • ЛИЧНА ПРОФЕСИЈА

7 РАБОТНИ ДЕНА

100 ЕУР (6,200 МКД)

С.А.Д.

  • СЛИКА НА ЦД , СО РЕЗОЛУЦИЈА
  • ОРИГИНАЛЕН ПАСОШ ( СО ВАЖНОСТ МИНИМУМ 6 МЕСЕЦИ )
  • ПОПОЛНЕТА АПЛИКАЦИЈА ( ВО АГЕНЦИЈАТА)

7 РАБОТНИ ДЕНА

160 УСД ( СЕ УПЛАЌААТ СО СОПСТВЕНА КАРТИЧКА ОНЛАЈН ПРИ АПЛИЦИРАЊЕ)

АВСТРАЛИЈА

  • СТАТУТАРНА ДЕКЛАРАЦИЈА ( ВО КОЈА ИЗЈАВУВА ДЕКА ЌЕ ГИ СНОСИ СИТЕ ТРОШОЦИ ЗА ВАШИОТ ПРЕСТОЈ ТАМУ И ГАРАНТИРА ДЕКА ЌЕ ЈА НАПУШТИТЕ АВСТРАЛИЈА ПРЕД ИСТЕКОТ НА ВИЗАТА ) ИЛИ ( СПОНЗОРИРАН ПОСЕТИТЕЛ )
  • БАНКОВЕН БИЛАНС ( ОД БАНКА ЗА ВИСИНА НА ПРИМАЊАТА И ЗАШТЕДЕВИНА )
  • ФОТОКОПИЈА ОД АВСТРАЛИСКО ДРЖАВЈАНСТВО И ПАСОШ
  • ИЗВОДИ ОД МАТИЧНА КНИГА НА РОДЕНИ АКО СТЕ ВО СРОДСТВО
  • ПОКАНА ЗА ЗАКАЖАНА СВАДБА ИЛИ ДРУГ ПОВОД ( АКО ИМА )
  • ФОРМУЛАР ( СЕ ДОБИВА ВО АГЕНЦИЈАТА )
  • 2 ФОТОГРАФИИ НА БЕЛА ПОЗАДИНА
  • ПАСОШ + ФОТОКОПИЈА ЗАВЕРЕНА НА НОТАР
  • ПОТВРДА ОД РАБОТА ЗА РЕДОВЕН РАБОТЕН ОДНОС М1/М2 ( ДА БИДЕ НАВЕДЕНО ОД КОГА И НА КОЕ РАБОТНО МЕСТО РАБОТИТЕ ) И КОРИСТЕЊЕ НА ПЛАТЕН / НЕПЛАТЕН ОДМОР
  • ПОТВРДА ЗА ВИСИНА НА ПРИМАЊАТА ( ЗА ПЕНЗИОНЕРИ ПРИЛОЖЕНИ ЧЕКОВИ ОД ПЕНЗИЈАТА )
  • ЗА УЧЕНИЦИ И СТУДЕНТИ ПОТВРДА ОД УЧИЛИШТЕ / ФАКУЛТЕТ
  • УВЕРЕНИЕ ЗА СЕМЕЈНА СОСТОЈБА ЗАВЕРЕНА НА НОТАР
  • УВЕРЕНИЕ ЗА ПОСЕДУВАН ИМОТ ( ТАПИИ ,СООБРАЌАЈНИ КНИШКИ … )
  • ПОТВРДА ОД БАНКА ЗА ЗАШТЕДЕВИНА
  • ВЕНЧАНИЦА ( НОВА ) НА АНГЛИСКИ
  • ПОТВРДА ОД РАБОТА ЗА РЕДОВЕН РАБОТЕН ОДНОС ( ОД БРАЧНИОТ ДРУГАР ) И ВИСИНА НА ПРИМАЊАТА